Over Koedie
Koedie ICT is een jong en innovatief ICT-bedrijf dat opereert op het punt waar techniek en vormgeving elkaar kruisen. Door een team van ICT-ers en grafische vormgevers kunnen wij onze klanten een volwaardige en complete service bieden. Zo weet Koedie vorm met inhoud te combineren.

Menselijke maat
Wij richten ons in het bijzonder op het Midden- en Kleinbedrijf. Ondernemers die de mogelijkheden willen benutten van internet en van professionele vormgeving, maar dat wel betaalbaar willen houden. Bovendien zijn we door onze aanpak van 'de menselijke maat' in staat om een persoonlijke begeleiding te waarborgen.

Flexibel
Koedie gaat verder. Wij geven u advies bij het opzetten en beheren van e-commerce, wij zijn u van dienst bij de registratie van een domeinnaam, wij zorgen dat uw website zo hoog mogelijk scoort bij zoekmachines als Google, ... U bepaalt zelf hoeveel u uit handen geeft en hoeveel u zelf doet.


ICTweets
@Oracle [eBook] Oracle DBA who wants to protect your databases? Securing Oracle Database 12c: A Technical Primer http://t.co/TflKZ639Nl [20:09]
@Webwereld Tesla roept adapters terug vanwege brandgevaar http://t.co/OjsYufmXw2 [20:06]
@CNET 2015 Chevrolet Corvette Z06: When 460 horses isn't enough (video) http://t.co/DROezfrijN #naias [20:05]
@CNETTV The Toyota FT-1 marks a return to cool at #NAIAS http://t.co/lcZgkUkXau [20:01]
@CNET The 2015 Subaru WRX STI launches at the Detroit Auto Show #naias (pictures) http://t.co/XPvUDR09yG http://t.co/gojD1QqH7j [19:55]
@MSFTnews Cool tips for using your @Surface & @Xbox One together http://t.co/Pa9XwG5Bnh See the video! [19:54]
@Techzine #Hardware: #Intel maakt 64bit-kernel voor #Android http://t.co/TCyFAHOq5D #techzine [19:51]
» Algemene voorwaarden
» Copyright © Koedie 2017
w3c valid