MKB server
Koedie ICT levert en beheert functionele en betrouwbare servers voor het Midden- en Kleinbedrijf. Voor elke prijsklasse bieden wij een oplossing. Wij ondersteunen zowel Windows- als Linux-platformen.

Linux
Door gebruik te maken van Linux-software (een distributie gebaseerd op Red Hat) kunnen degelijkheid en een scherpe prijs worden gecombineerd. Voor uw bestaande Windows-systemen heeft het geen gevolgen: de Linux-software draait als het ware "onder de motorkap" van de server.

Zo kunt u handig bestanden delen, op afstand werken en een eigen website hosten. Tevens is de server inzetbaar voor het beveiligen van uw netwerk en het filteren van de internettoegang.

Windows Server
Wilt u ook op uw servers de vertrouwde gebruikersinterface van Windows? En bovendien een optimale integratie met andere Microsoft-applicaties? Dan kunt u waarschijnlijk het best kiezen voor Windows Server. Koedie ICT kan u helpen bij het volledige implementatietraject.

server

Maatwerk en systemen
Omdat geen onderneming gelijk is, levert Koedie ICT maatwerk. Afhankelijk van uw wensen wordt een server-oplossing samengesteld. Voor uw specifieke situatie kunt u een vrijblijvende offerte vragen.

ICTweets
@Oracle [eBook] Oracle DBA who wants to protect your databases? Securing Oracle Database 12c: A Technical Primer http://t.co/TflKZ639Nl [20:09]
@Webwereld Tesla roept adapters terug vanwege brandgevaar http://t.co/OjsYufmXw2 [20:06]
@CNET 2015 Chevrolet Corvette Z06: When 460 horses isn't enough (video) http://t.co/DROezfrijN #naias [20:05]
@CNETTV The Toyota FT-1 marks a return to cool at #NAIAS http://t.co/lcZgkUkXau [20:01]
@CNET The 2015 Subaru WRX STI launches at the Detroit Auto Show #naias (pictures) http://t.co/XPvUDR09yG http://t.co/gojD1QqH7j [19:55]
@MSFTnews Cool tips for using your @Surface & @Xbox One together http://t.co/Pa9XwG5Bnh See the video! [19:54]
@Techzine #Hardware: #Intel maakt 64bit-kernel voor #Android http://t.co/TCyFAHOq5D #techzine [19:51]
» Algemene voorwaarden
» Copyright © Koedie 2017
w3c valid